Kinderhoek gezondheidszorg

Kinderspeelhoeken voor de gezondheidszorg

Een speelhoek voor uw ziekenhuis, wachtkamer of tandartspraktijk zorgt ervoor dat kinderen zich meer op hun gemak voelen. Door de kindvriendelijke omgeving kunnen zij beter omgaan met de spanning en onzekerheid die de zorg met zich meebrengt. Wanneer een kind al spelend wacht, lijkt het allemaal veel sneller te gaan!  

IKC maakt samen met u een speelhoek die perfect past binnen uw organisatie, volledig op maat en in uw huisstijlVeilige en hygiënische speelhoeken speciaal voor de gezondheidszorg. Vraag de gratis brochure aan of bel ons: 
+ 31 (0)321 387 730.

Gastvrije en kindvriendelijke zorg door een speelhoek

Goede zorg betekent gastvrijheid. Een leuke, kindvriendelijke en stimulerende omgeving speciaal voor kinderen maakt het wachten leuker. Voor kinderen die wachten op een behandeling of kinderen die meegaan met hun ouders kan de kinderhoek helpen om zich ‘thuis’ te voelen. In een kindvriendelijke wachtkamer kunnen kinderen doen wat ze het allerliefste doen; spelen.

Veilige en hygiënische ruimtes voor uw jongste bezoekers

Veiligheid staat voorop bij het ontwerpen en ontwikkelen van onze concepten. Al onze speelsystemen zijn gemakkelijk schoon te maken. Daarnaast bevatten ze geen losse onderdelen voor optimale veiligheid. Alle producten zijn TÜV gecertificeerd en ontworpen voor jarenlang speelplezier.

Contact+31 (0) 321 387 730

Ontdek onze kinderhoeken onder andere bij

 • Van der Valk

 

 • Van der Valk

Projecten

 • Kinderhoek

  Kinderhoek ziekenhuis

  Speelhoek in een ziekenhuis. Geen kind vindt het leuk om in het ziekenhuis te zijn. Met een leuke speelhoek zorgt u voor een plek waar kinderen de we...

  Read more
 • Kinderhoek

  Kinderhoek wachtkamer

  Speelhoek voor de wachtkamer. Kinderen die in de wachtkamer van uw ziekenhuis of zorginstelling zitten, vinden het fijn als zij een plekje hebben waa...

  Read more