Kinderhoek

Kindvriendelijke speelhoeken

Door het plaatsen van verschillende speelhoeken of spelmodules op verschillende locaties binnen uw onderneming hebben uw jongste bezoekers altijd de mogelijkheid op vermaak, alleen of met andere kinderen. Bezoekers zullen het waarderen als kinderen zichtbaar stralen in uw organisatie. Door middel van een speelhoek geeft u een overtuigend signaal af aan al uw bezoekers: uw onderneming houdt rekening met de belangen van kinderen. 

IKC denkt dan ook graag met u mee over het inrichten van uw speelhoek. De kinderhoeken worden gemaakt in uw huisstijl. Ze zijn zeer veiligTÜV gecertificeerd en eenvoudig schoon te houden. Vraag de gratis brochure aan of bel ons: + 31 (0)321 387 730.

Altijd een passende kinderhoek

Instore Kids Corners heeft wereldwijd al voor veel ondernemingen waarde toe mogen voegen door middel van kinderhoeken. Dagelijks hebben kinderen in allerlei sectoren plezier van onze spelmodules en speelsystemen. Een kinderhoek kan al geplaatst worden in ruimtes vanaf 1 m2.

Perfect voor uw onderneming

IKC zorgt er samen met u voor dat de kinderhoek perfect in uw onderneming past. De speelhoek wordt gebouwd in uw huisstijl zodat deze goed opgaat in het interieur. Tevens leveren wij plug-and-play concepten zodat alles perfect op elkaar aansluit. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag de gratis brochure aan of bel ons: + 31 (0)321 387 730.

Contact+31 (0) 321 387 730

Ontdek onze kinderhoeken onder andere bij

  • Van der Valk

 

  • Van der Valk