concepten voor ouderen
IKC Nieuws
Delen
Nieuwe tak van IKC!

International Senior Concepts

Afgelopen maanden hebben wij keihard gewerkt aan een nieuwe tak van onze onderneming. Vanuit International Senior Concepts willen wij inzetten op de belevingsconcepten voor ouderen. 

Marco Lankman, eigenaar van IKC is enthousiast over de nieuwe tak van het bedrijf ‘’Wij geloven dat de basis van geluk door spelen voor alle mensen hetzelfde is, ongeacht of zij jong of oud zijn. Vanuit deze waarde is International Senior Concepts opgericht!’

ISC produceert concepten voor ouderen welke bestaan uit zowel digitale als houten modules. Waar normaal speelconcepten voor kinderen worden bedacht waren onze designers afgelopen maanden ook bezig met het ontwikkelen van producten voor verzorgingstehuizen. Een tafel waarop ouderen spellen van vroeger kunnen spelen of wandmodules waar reactievermogen en geheugen gestimuleerd wordt.

Momenteel draaien wij met een aantal producten in verschillende verzorgingstehuizen. De testfase is een fantastische tijd voor ISC, met de bevindingen vanuit de praktijk ontwikkelen wij onze producten tot het allerbeste. ISC gaat vanaf 1 juli live voor de markt en de concepten zijn binnenkort verkrijgbaar in 6 verschillende landen.

Meer informatie over International Senior Concepts? 

Contacteer ons!

ISC concepten voor ouderen