IKC interactieve speelmuur Activity Wall Parcours met ruimte thema en ingebouwde klimmuur met klimgrepen voor kinderen
IKC Nieuws
Delen
De leukste manier om kinderen te laten bewegen!

NIEUW: Nu 3 soorten interactieve speelmuren!

Hoe houd je kinderen op een leuke en veilige manier actief, zonder bijkomende drukte of gevaar? Geef hen de unieke kans om tijdens hun bezoek te spelen met een speciaal ontworpen speelmuur!

Wie kinderen liever niet achter een beeldscherm laat zitten, maar toch een indrukwekkende en moderne speelbeleving voor hen wil creëren, kan nu kiezen uit verschillende soorten interactieve speelmuren, ieder met unieke functies. Leuk voor hen, maar ook makkelijk voor u – een speelmuur maakt het mogelijk om uw jongste bezoekers leuke lichaamsbeweging te geven zonder veel ruimte in beslag te nemen. Zo blijft er genoeg plaats over voor andere leuke spelmodules!

Wat begon met onze eerste Activity Wall, een uitdagende wall game waarbij twee spelers moeten proberen om zo veel mogelijk knoppen in te drukken binnen de tijd, is nu uitgegroeid tot een complete familie van drie. Zo is er nu ook de Experience Wall met leuke geluidsfragmenten, en de Activity Wall Parcours met een stoere klimmuur. En daar houdt het niet op – iedere speelmuur is geheel te personaliseren naar uw eigen voorkeur of ontwerp, wat zorgt voor eindeloze variaties

Lees hieronder alvast meer over de drie varianten, of ontdek alle mogelijkheden op de speciale interactive wall pagina.

 

IKC interactieve speelmuur Activity Wall Parcours met ruimte thema en ingebouwde klimmuur met klimgrepen voor kinderen

 

Activity Wall

Deze spannende interactieve muur daagt twee spelers, team groen en team blauw, uit om binnen de tijdslimiet zo veel mogelijk knoppen in te drukken die oplichten in hun eigen kleur. De totaalscores worden automatisch bijgehouden op het digitale scoreboard bovenaan de speelmuur zodat ze op het eind van het spel kunnen zien wie er gewonnen heeft!
 

Experience Wall

Deze rustigere variant op de Activity Wall is verkrijgbaar in een aantal voorbeelddesigns zoals de jungle en het dierenbos, en laat leuke geluidsfragmenten horen bij het indrukken van de knoppen. Zo heeft bijvoorbeeld ieder dier een eigen knop met het bijbehorende dierengeluid, of kan er worden gekozen voor een ander uniek thema met bijpassende geluidseffecten!
 

Activity Wall Parcours

Dit extra stoere muurspel bevat kleurrijke klimgrepen die de speler moet gebruiken om bij de lichtgevende knoppen te komen. De knoppen gaan een voor een branden, en bepalen zo de richting van het parcours.

Voor vragen of interesse kunt u direct contact met ons opnemen.

Contact