Signing wachtkamer
IKC Nieuws
Delen
Nóg meer beleving door signing

Signing maakt het plaatje compleet!

Vanaf dit jaar is het aanbod van IKC nog breder. Natuurlijk hadden wij al ingezet op de totale beleving voor kinderen in en om onze speelconcepten, door ook de gehele wand en vloerbekleding mee te nemen in verschillende thema’s. Hierdoor wanen kinderen zich tijdens het spelen in een compleet andere wereld. Daarnaast is het tegenwoordig steeds belangrijker om als organisatie op te vallen. In de tegenwoordige tijd willen gezinnen tijdens het winkelen, of bezoek aan een showroom, een totale beleving ondergaan. 

Naast speelhoeken, vragen verschillende organisaties daarnaast om de signing of bewegwijzering binnen het bedrijf te doen. Denk hierbij aan looproutes en markering van meeting points.

Nu doet IKC ook, los van speelhoeken binnen organisaties, signing of bewegwijzering. Juist in deze corona tijd zijn er veel bedrijven die graag een duidelijke looproute of stickers in eigen huisstijl voor de 1,5 meter markering willen hebben.

Om aan deze verwachting te voldoen proberen wij naast de reguliere speelhoeken nu ook organisaties te helpen om hun onderneming een nóg betere uitstraling te geven door middel van signing in eigen huisstijl en wensen aan te brengen. Ook kunnen organisaties boodschappen overbrengen, een speciale actie promoten of klanten informeren.

Een organisatie kan door signing op een simpele en doeltreffende manier de identiteit doortrekken in het gehele bedrijf. Wellicht kunnen wij ook iets betekenen voor uw organisatie! 

Wilt u meer informatie over een signing? Onze accountmanagers staan voor u klaar.

Neem contact op