Ons hoofdkantoor in China

Op ons IKC hoofdkantoor in Shanghai zit ons zelfstandig, commercieel team. Dit team bestaat uit een sales-, marketing en designteam. Met deze collega’s voorzien wij de Chinese markt van speelwaarde, en met behulp van distributeurs breiden wij ons netwerk verder uit naar omringende Aziatische landen, zoals Japan, Thailand, India en Singapore.

Hoofdkantoor in Shanghai

Ons commerciële team werkt vanaf één van de meest bijzondere gebouwen in Shanghai, namelijk het 1933 gebouw dat gelegen is in het Xinxin creative park.

Door deze omgeving, de omliggende bedrijven en artistieke vormgevers raken wij elke dag geïnspireerd om vanaf deze mooie locatie bijzondere speelconcepten te ontwerpen voor kinderen van over de hele wereld.

Sales team van IKC aan het werk op het hoofdkantoor in Shanghai China

De geschiedenis van ‘1933 Building’

Dit gebouw is, natuurlijk in 1933, ontworpen door Brits architect Balfours, en gebouwd door een van Shanghai’s grootste constructiemaatschappijen. Het project werd zelfs mede gefinancierd door de Chinese overheid.

Het 1993 gebouw is ontworpen in Roman Basilica stijl, gekenmerkt door de vele rondingen aan de binnenkant, en de hoekige buitenkant. Dit ontwerp valt samen met het traditionele Chinese geloof dat het universum rond is, en onze Aarde vierkant.

Tegenwoordig is het gebouw een populaire locatie voor modeshows, commerciële bijeenkomsten en productlanceringen. In het gebouw zijn diverse design studio’s, winkels en recreatiegelegenheden te vinden.

IKC Hoofdkantoor, Gebouw 1933 XinXin Park Shanghai

Een uniek gebouw met unieke inrichting

Een kantoor in zo’n bijzonder gebouw, vraagt natuurlijk om een even bijzondere inrichting.

Ons meubilair is door onze eigen IKC designers ontworpen, en uiteraard ook in onze eigen fabriek in Jiaxing gemaakt. Dit meubilair begon eigenlijk in kinderformaat voor onze nieuwste IKC Buxus kindermeubelcollectie. Na enkele aanpassingen hebben deze meubels ons hoofdkantoor omgevormd tot een fijne werkruimte met een minimalistisch en strak interieur.

Lees meer over IKC

Een uniek kantoor met een bijzondere inrichting door eigen productie