IKCstudio

IKC Studio Ontwikkeld speelsoftware

Meer dan 15 jaar ervaring in het ontwikkelen van spelproducten en spelconcepten is gebundeld in IKCstudio. Deze ervaring, gecombineerd met een team creatieve game software ontwikkelaars hebben geleid tot unieke playtouch games voor kinderen. Wij geloven dat kinderen zo lang mogelijk kind mogen blijven. De games van IKCstudio dragen hier aan bij door games te ontwikkelen die de kinderen de ruimte geven voor hun creativiteit, en zelfvertrouwen stimuleren. Onze visie, een ruimte komt pas echt tot zijn recht als iedereen er een plekje heeft, sluit hier naadloos op aan.

Omdat de IKC spelcomputers op de wereld in de meest uiteenlopende locaties en sectoren worden gebruikt in speelconcepten, hebben onze software ontwerpers verschillende versies game software ontwikkeld die aansluiten bij de omgevingen waar de software wordt ingezet. De software van een vliegveld of bijvoorbeeld van een ziekenhuis heeft hierdoor een verschillende beleving en educatie voor de kinderen. Deze ontwikkeling is in vele sectoren voortgezet om hiermee alle sectoren het speelplezier te bieden die daar past.

In de IKCstudio worden de games en software volledig aangepast aan de activiteiten en de uitstraling van bedrijven en organisaties die er voor kiezen om de spellen exclusief in de activiteiten en huisstijl van zich zelf te willen aanbieden op de IKC PlayTouch computers, de ontwikkelaars kunnen deze software uploaden naar de App stores van Google en Apple.

De IKC spelcomputer software is zo ontwikkelt dan het eenvoudig is om als service het logo van onze afnemers te plaatsen in de software.