Passende speelhoekjes voor elke branche

IKC Playwheel met veel speelwaarde voor kindjes

Onze speelconcepten

Onze missie is om iedere organisatie nóg kindvriendelijker te maken, en zo een betere wereld te creëren door kinderen de kans de geven zo lang mogelijk kind te zijn. Ouders hebben vaak geen keus dan hun kinderen mee te nemen naar hun volwassenen of formele activiteiten, zoals consultaties, doktersbezoeken, boodschappen en andere aankopen. Helaas is dit niet altijd even gemakkelijk, zowel voor de ouders en kinderen, als voor de medewerkers. Wanneer u een eigen plaatsje biedt voor kinderen in uw organisatie, krijgen zij de mogelijkheid zichzelf te zijn. Zo voelen zij, en hun ouders, zich bij u welkom.

Return on investment

Wij ontwerpen, produceren en installeren kids corners voor urenlang speelplezier. Onze speelhoekjes leveren uw organisatie meer op dan enkel blije kinderen. Gezinnen die zich bij u welkom voelen, komen graag nog eens terug. Kinderen die zich vervelen, daarentegen, kunnen een onrustige sfeer creëren, wat gemakkelijk te vermijden is door ze een leuke, uitdagende plek te geven waar ze zich kunnen amuseren.

Een IKC kinderhoekje zorgt voor:

  • hogere omzet
  • meer volk
  • meer terugkerende bezoekers
  • meer rust in uw organisatie

De spelende kinderen van vandaag zijn uw klanten van de toekomst.

Contacteer ons

The power of play is in iedere branche terug te zien. In iedere sector komen vaak gezinnen met kinderen.

Ontdek de mogelijkheden en voordelen voor uw branche:

Altijd een passende speelhoek

Wij denken graag met u mee over de ideale inrichting van een gepaste kids corner voor uw bedrijf. Met meer dan 12 jaar ervaring in ons vak kunnen wij, samen met uw ideeën en wensen, de perfecte speelruimte voor u samenstellen. Daarbij denken wij steeds mee in het commercieel belang van uw organisatie. Werkt u als interieurontwerper aan een groter project? Ook dan kunt u beroep doen op onze IKC designers om van in het begin mee te denken hoe wij die speelwaarde kunnen toevoegen.

Voor iedere ruimte en binnen elk budget, groot of klein, is kindvriendelijk ondernemen altijd een goede optie. Wereldwijd hebben wij al voor veel uiteenlopende ondernemers waarde kunnen creëren met onze kinderspeelhoekjes. Dagelijks genieten kinderen bij allerlei bedrijven en organisaties van onze wandspelletjes, interactieve speelsystemen en softplays.

Wij bieden oneindig veel mogelijkheden, van één los wandspel tot een volledig ingerichte playground, van producten uit onze collecties tot speciaal op maat ontworpen speelconcepten in uw huisstijl. Waar u ook voor kiest, wij garanderen voor al onze producten dat deze veilig, TÜV gecertificeerd, en eenvoudig hygiënisch en proper te houden zijn.

Ontvang uw gratis brochure

Contacteer ons

Veilige, kindvriendelijke speelhoekjes

Veiligheid staat op de eerste plaats, vooral als het om het speelplezier van kinderen gaat. Daarom produceren wij al onze producten in onze eigen fabriek, zodat wij kunnen toezien dat onze speelsystemen voldoen aan de Europese EN-71 speelgoedveiligheidsnorm. Bovendien zijn al onze producten voorzien van een antibacteriële coating die ervoor zorgt dat het speelgoed gemakkelijk hygiënisch en schoon kan worden gehouden.