BVB Fanclub met een custom kinderhoek in eigen huisstijl
BVB Fanclub met een custom kinderhoek in eigen huisstijl
icoon voor leisure branche IKC
Recreatie

Paars

#7256ae
text-white

De ideale kids corner voor uw recreatie gelegenheid

Een kids corner voor uw recreatie gelegenheid

Ieder recreatiecentrum is anders, maar fijne speelhoekjes zorgen altijd voor een positieve bijdrage aan de totale beleving van uw bezoekers. Wanneer kinderen veilig kunnen spelen, krijgen ouders de kans om op hun gemak bijvoorbeeld nog een drankje te bestellen in de kantine van uw zwembad, of een keer rustig rondkijken in de souvenirwinkel. Vooral op plaatsen waar moet worden gewacht of waar gasten zich willen ontspannen, kunnen kinderhoekjes zorgen voor de nodige speelgelegenheid.

Ouders en andere volwassenen kunnen zich vaak gemakkelijk met iets bezighouden, maar voor kinderen leidt wachten of niets doen gauw tot verveling. Onze speelhoekjes kunnen hen een plaatsje bieden waar ze zich kunnen amuseren en de afleiding kunnen vinden die ze op zo’n momenten nodig hebben. In recreatiecentra kunnen kinderhoekjes ervoor zorgen dat:

  • uw bezoekers graag langer zullen blijven
  • uw bezoekers nog eens terug zullen komen
  • u hogere omzetten zal zien per bezoeker
  • u een betere merkbeleving en naamsbekendheid kan opbouwen

Door iedereen, ook uw kleinste bezoekertjes, een plaatsje te geven binnen uw organisatie, zal iedereen zich bij u op hun gemak en welkom voelen. Zo ontstaat er een aangename sfeer voor zowel gast, als personeel.

Wilt u de mogelijkheden bekijken voor uw recreatiegelegenheid?

Contacteer ons