Kralentafels

een kralentafel in een kindvriendelijke onderneming
een kralentafel in een kindvriendelijke onderneming

Op zoek naar een kralentafel voor uw kinderhoek? Goede keuze!

De kralentafel is al jarenlang ons best verkochte product! Met onze kralentafel bent u verzekerd van speelplezier! De kralentafel werkt goed als onderdeel binnen uw restaurant, kinderopvang, supermarkt of wachtkamer van het ziekenhuis of de tandarts. De kralentafel daagt kinderen uit om hun fijne motoriek te ontwikkelen, daarnaast geeft spelen een ontspannen en rustig gevoel bij kinderen. De speeltafel is makkelijk te bedienen van alle zijden, op deze manier kunnen meerdere kinderen tegelijk met de kralentafel spelen.

De voordelen van onze kralentafel:

  • Geeft speelplezier voor kinderen! 
  • Zorgt voor een ontspannen sfeer in uw onderneming voor kinderen, ouders en uw overige klanten.
  • Is gemakkelijk schoon te houden
  • Gemaakt van alleen FSC-gecertificeerd hout
  • Is afgewerkt met slijt- en krasvaste lak
  • Heeft weinig tot geen onderhoud nodig

Wilt u meer ontspanning in uw onderneming en kinderen eindeloos speelplezier bieden? Onze kralentafel komt in iedere onderneming tot zijn recht. Onze specialisten vertellen u er graag meer over.

Contacteer onze specialisteneen kralentafel waar kinderen zich uren mee kunnen vermaken

Voor elke ruimte een passende kralentafel!

De kralentafel is in verschillende kleuren en vormen te bestellen. Wilt u een natuurlijke uitstraling in uw kinderhoek? Dan gaat u voor de Beatstree kralentafel. De kralentafel, in de vorm van een boomschijf, geeft de kinderhoek een prachtige uitstraling.

Een modernere uitstraling heeft u met onze nieuwste Buxus Table kralentafel, dit is onze nieuwste variant. De speeltafel is in rood, wit of houtkleur verkrijgbaar. De kralentafel is gemaakt van FSC-gecertificeerd Berken multiplex en is afgewerkt met een gezeefdrukte rode toplaag en krasvaste blanke lak, waardoor deze jarenlang meegaat!

Wilt u de kralentafel passend bij uw interieur? Dat kan! Doordat wij onze producten ook custom made voor u kunnen maken zijn wij in staat om de kralentafel passend te maken voor elke ruimte of in elke huisstijl. Waardoor deze perfect aansluit binnen het interieur van uw onderneming.

Een greep uit ons assortiment Kralentafels