Over IKC

Al ruim 12 jaar bedenken, ontwerpen en installeren wij fantasierijke en pedagogisch verantwoorde speelhoeken waarin kinderen eindeloos plezier kunnen beleven. Wij creëren naar uw wensen, van één apart wandspel tot een uitgebreid speelparadijs.

Missie en visie 

Wij streven om iedere organisatie om te toveren tot een écht kindvriendelijke omgeving. Hiermee zetten wij ons in voor een groter doel: meebouwen aan een gelukkige wereld waarin kinderen zo lang mogelijk kind kunnen zijn.

Lees onze missie en visie

Kind | IKC Play

Veiligheid, eerlijkheid en duurzaamheid verzekerd

Wij kiezen voor betrouwbare materialen die lang meegaan en veilig zijn voor de gebruiker, met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. Daar hebben uw jongste bezoekers niet alleen nu baat bij, maar ook in de toekomst.

Meer over onze duurzame keuzes

Onze eigen fabriek in China

Veiligheid staat bij ons op de eerste plaats, vooral als het gaat om het speelplezier van de kinderen. Daarom zien wij zelf onze productie toe in eigen fabriek. Zo hebben wij controle over het gehele productieproces, en kunnen wij met een gerust hart steeds de veiligheid van onze speeltoestellen beloven.

Meer over ons productieproces

this image shows the production of wall games in China

IKC designers

Onze ontwerpers brengen dromen en fantasie tot leven met kleurrijke, vrolijke designs die kinderen overal ter wereld aanspreken. Al onze speelelementen worden nauwkeurig en met liefde ontworpen.

Meer over ons design

IKC studio

Al jaren hebben wij games en interactieve speelsystemen voor onze klanten mogen ontwikkelen, en die ervaring is terug te zien in ons gehele aanbod. In onze studio wordt zowel de software als de techniek achter onze speelsystemen zorgvuldig ontwikkeld. Al onze spellen zijn educatief, taal- en geweldloos.

Meer over onze studio

Van design tot installatie 

Ons gehele proces, van design tot installatie, hebben wij volledig in eigen handen. Via onze hoofdkantoren in Nederland en Shanghai, en onze fabriek in Jiaxing, China, creëren wij speelwaarde voor klanten van over de hele wereld met:

  • uitgebreid advies
  • ruime keuze uit onze collecties
  • op maat gemaakt design
  • volledige installatie, onderhoud en garantie

Onze full-service filosofie

Van los wandspel tot hele kinderhoek | Playground Möbel Hesse

IKC Nieuwsbrief

Blijft u graag op de hoogte van interessante updates? Meld u aan voor onze IKC nieuwsbrief.

Deskundig advies van onze specialisten

Hebt u interesse in, of vragen over onze producten? Contacteer gerust een van onze experts.