Met een EPDM Vloer wordt uw kinderhoek nog aantrekkelijker
Met een EPDM Vloer wordt uw kinderhoek nog aantrekkelijker

IKC Service

Van ontwerp tot installatie, hebben wij het hele proces in eigen handen. Vanuit onze fabriek in Jiaxing, China en onze hoofdkantoren in Shanghai en Nederland, voorzien wij klanten van over de hele wereld van speelwaarde. Of u nou 0,5 of 100 vierkante meter vrij heeft, voor iedere situatie maken wij het mogelijk om een fantastische speelruimte te creëren voor kinderen van alle leeftijden. Met een knip van de vingers staan wij voor u klaar!

Van design tot installatie

Ons ontwerpteam vol fantasierijke creativelingen verplaatst zich dagelijks in de schoenen van kinderen. Zo creëren wij speelconcepten die optimaal plezier brengen, in iedere ruimte die het kan gebruiken.

Om onze concepten te presenteren, gebruiken wij 3D modellen die een realistisch beeld geven van de uiteindelijke speelruimte.

Wanneer het ontwerp van een kinderhoek af is, is het aan onze gespecialiseerde monteurs om deze te verwezenlijken. Zij werken met zorg en een streng oog voor detail, en beschikken bovendien over een hoop ervaring, goede diploma’s en certificaten voor perfect uitgevoerde installaties.

Onze eigen monteurs leggen de EPDM vloer

Onze full-service filosofie:

  • uitgebreid advies over de ideale kinderhoek voor u
  • ruime keuze uit onze collecties vol speelhoekjes en elementen
  • op maat gemaakte ontwerpen, ook in uw huisstijl
  • optimale plaatsing zonder verlies van veel ruimte
  • volledige installatie, onderhoud en garantie
Monteurs bezig met inladen van speelconceptjes van IKC