Wandbekleding

forex wanddecoratie met spelmodules voor een inspirerende kinderhoek

Creëer een fantasiewereld met wanddecoratie!

Onze wandbekleding voor kinderhoeken is in verschillende voorbeelddesigns verkrijgbaar, maar kan ook geheel gepersonaliseerd worden naar uw eigen wens of huisstijl. Samen met ons IKC Design brengen wij uw ideale speelhoek tot leven! Kies bijvoorbeeld voor een realistische look met veel details, of voor een minimalistische 2D print in vrolijke kleuren.

Wand accessoires

wanddecoratie met spelmodules voor een inspirerende kinderhoek

Extra accessoires en knoppen om mee te spelen

Laat de kinderen klimmen en klauteren op kleurrijke klimgrepen, of installeer het Activity Wall muurspel om kinderen op een leuke manier in beweging te brengen. Als rustiger alternatief is er de Experience Wall met bijzondere geluidsfragmenten. Een mooie manier om speelruimtes tot leven brengen, met allerlei mogelijkheden voor custom designs!

Top wandspellen

wandspellen voor een kinderhoek

De leukste toevoeging aan elke speelmuur!

Onze wandspellen zijn niet enkel leuk en leerzaam, maar zijn ook perfect te combineren met wandbekleding voor een complete speelbeleving.
Bekijk alle wandspellen voor aan de muur, of vraag naar de mogelijkheden voor een custom-made ontwerp! Een paar van onze meest populaire houten en interactieve wandspellen: