Software voor Arctic gemaakt in onze eigen studio
Software voor Arctic gemaakt in onze eigen studio

De IKC studio

In onze studio hebben wij al jaren interactieve spellen mogen ontwikkelen voor onze klanten. Met die ervaring creëren wij zowel de software, als de techniek achter onze interactieve speelsystemen. Ons doel is om kinderen zo lang mogelijk kind te laten zijn, omdat zij dat volgens ons nodig hebben en verdienen. Wij dragen hieraan bij door zelf games te ontwikkelen die kinderen de ruimte geeft hun creativiteit de vrije loop te laten. We hebben het dan over games die hen ook zelfvertrouwen geven, en sociale participatie aanmoedigen. Al onze spellen zijn altijd talloos maar educatief, en geweldloos.

Vormgeven

Onze IKC gameconsoles worden in diverse branches overal ter wereld gebruikt. Om die reden bieden wij de mogelijkheid om de spellen een bepaalde of zelfs unieke look-and-feel te geven, afhankelijk van de sector of plek waar het terecht zal komen.

Zo geven spellen voor luchthavens bijvoorbeeld heel andere spelbeleving dan spellen voor ziekenhuizen. Onze software designers kunnen ieder spel customizen en volledig afstemmen op uw huisstijl of gewenste uitstraling.

Werknemer bezig met het maken van software van de interactieve speelsystemen

Programmeren

Wij hebben een eigen team van programmeurs die onze game software ontwikkelen en in de speeltoestellen programmeren. Per interactief speelsysteem wordt de software aangepast voor een optimale speelervaring.

Een mooi voorbeeld hiervan, is de spelsoftware voor onze Delta 32 inch Touchtable. Die wordt namelijk zo geprogrammeerd, dat meerdere kinderen die aan de tafel zitten, tegelijk kunnen spelen.

Ook zorgt ons programmeer team dat de software op de juiste manier wordt geïnstalleerd in de speelsystemen. Dan hoeft u enkel nog maar de stekker in het stopcontact te steken, en zijn ze klaar voor gebruik!

Werknemer druk bezig met het programmeren van de software voor onze interactieve speelsystemen

Ontwikkelen

In onze IKC studio wordt er continue gewerkt aan nieuwe, verbeterde hardware en behuizing voor onze spelconsoles.

Van custom-made games, tot de bekabeling binnenin de interactieve speelsystemen, ontwikkelen wij onze technologie helemaal zelf. Al onze technologieën worden dus hier in onze studio bedacht, ontwikkeld en in elkaar gezet.

Interesse of vragen? Contacteer ons!

Printplaat voor de software voor onze interactieve speelsystemen