EPDM Vloeren

EPDM speelruimte voor kinderen voor een kleurrijk design

Valdempende EPDM speelvloeren

Val dempende EPDM speelvloeren zijn verkrijgbaar in alle bedenkbare designs en maken een veilige omgeving van elke speelruimte. In combinatie met bijpassende wandspellen, vrijstaande speelsystemen of speelhuizen wordt iedere ruimte in een handomdraai een prachtige fantasiewereld binnen uw gewenste thema.


Een EPDM rubber speelvloer is ook uitermate geschikt om buiten onder een speeltuin te plaatsen. De vloer heeft een val dempende werking en kan in verschillende diktes gemaakt worden, dit maakt de speelvloer geschikt voor meerdere hoogtes. In tegenstelling tot de standaard rubberen tegels, kan een EPDM vloer in allerlei verschillende designs gemaakt worden. De speelvloer kan op deze manier compleet naar wens gemaakt worden, zo is elke vloer uniek. Deze duurzame oplossing is milieuvriendelijk, slijtvast en bestand tegen intensief gebruik.

Heeft u een reinigingsbehandeling nodig voor uw EPDM?

Wij bieden een intensieve reinigingsservice aan. Onze experts komen bij u langs om de vloer een reinigende behandeling te geven. De vloer wordt intensief behandeld met behulp van EPDM speelvloer schoonmaakapparatuur. 

Bekijk hier de mogelijkheden

Reinigingsservice

Kunstgras vloeren

kunstgrasvloeren voor een kinderhoek

Kunstgras speelvloeren

Breng het buitengevoel naar binnen met onze kunstgras speelvloeren. Deze vloerbekleding is verkrijgbaar in verschillende kleuren en geeft een speelruimte een natuurlijke of zelfs sportieve uitstraling. Onder het kunstgras wordt een valdempende ondervloer gelegd voor extra veiligheid.

Vinyl vloeren

vinylvloer voor een kinderhoek met een leuk design

Vinyl speelvloeren

Onze duurzame vinyl vloeren worden gemaakt van een zeer stevig materiaal waar ieder gewenst design op geprint kan worden. De vloeren worden zo geproduceerd dat ze lang meegaan, niet snel verkleuren en bestendig zijn tegen slijtage.

22