Over ons

Over ons

Over ons

Waarom IKC

Instore Kids Corners creëert uitdagende, kleurrijke en educatieve speelconcepten die bij iedereen tot de verbeelding spreken. Van schets en ontwerp tot aan realisatie en installatie.

Onze speelhoeken zijn meer dan gewoon een speelhoek voor kinderen. Onze concepten bieden interactie, educatie en biedt de volledige beleving van een avontuur. Kinderen ontdekken graag, gaan op zoek naar verschillende wegen en communiceren via gevoel.

Van magische spelmodules tot wonderlijke speelsystemen, van diverse producten tot uitdagende speellandschappen. Elk met een uniek karakter, een eigen verhaal en waar een kind een veelvoud aan spelvariaties in ziet. Zo creëren we samen met u een plek waar kinderen kunnen ontspannen, lachen, samen spelen, afleiding vinden en vooral zichzelf kunnen zijn. Unieke producten met de hand gemaakt, in eigen productie, vervaardigd van pure en natuurlijke materialen. Maar vooral gemaakt met passie, teamwork en liefde. De kinderen van nu zullen u altijd herinneren met een mooi speelconcept van IKC en komen in de toekomst zeker bij u terug dankzij de fijne ervaring van vroeger.

Onze kernwaarden

  • De waarde en de uitstraling van een ruimte komen pas volledig tot hun recht als iedereen in die ruimte een plek heeft. Ook kinderen. Als een kind zich op zijn gemak voelt en tevreden is, dan zijn de ouders dat ook. En alleen dan kunnen ouders - en andere mensen in de ruimte - hun aandacht volledig richten op wat belangrijk is. Uw producten. Uw advies. Uw organisatie.

  • Aan de behoeftes van kinderen besteden wij de grootste aandacht. Daarvoor ontwikkelen wij met veel passie kinderhoeken en speeltoestellen, gericht op plezier, vermaak en educatie. Wij geven kinderen hiermee een plek in uw organisatie. Waar zij zich terug kunnen trekken, kunnen ontspannen en zichzelf kunnen zijn. Onze kidscorners creëren hiermee rust en harmonie voor al uw bezoekers. Groot én klein.

CEO aan het woord

CEO aan het woord

Kind zijn, lachen spelen, (zelf)vertrouwen, respect, creatief en taalloos communiceren met een oneindige fantasie en vooral eerlijk en onbevooroordeeld zijn. Dat zijn dingen die een kind zo mooi maken, en ook de reden dat kinderen zolang mogelijk kind moeten en kunnen blijven, en dat doen we door het kind in onszelf naar boven te halen.

Daarom creëert Instore Kids Corners uitdagende, kleurrijke en leerzame speelconcepten die bij iedereen tot een verbeelding spreken, en mensen samenbrengen. Onze concepten worden altijd vanuit de beleving van een kind gemaakt, met unieke producten vervaardigt uit pure materialen, met veel kennis, passie en teamwork. Zo verwezenlijken we samen met u de plek waar kinderen kunnen spelen, lachen, ontspannen en afleiding kunnen vinden. Maar om vooral ook zichzelf te zijn. En hiermee ook een harmonieuze sfeer te creëren voor al uw gasten en medewerker, daarmee is de cirkel rond.

Alles onder één dak

Van een uniek idee tot de eerste lijnen, en van een schets tot een tot de verbeelding sprekende 3D tekeningen tot aan de realisatie. Van elk klein detail tot grote essentiële onderdelen. Van een raadsel naar onze eigen software! Instore Kids Corners ontwikkelt en produceert alle fundamentele componenten intern, met een oog voor vakmanschap, schoonheid, detail en essentie. Zo ontstaan er duurzame kinderspeelhoeken, waarin het kind centraal staat en u herkent altijd het handschrift van IKC. Gemaakt met de hand, maar vooral met passie, liefde en vakmanschap.

Marco  Lankman
CEO Instore Kids Corners

Eigen Productie

Duurzaam en veiligheid voorop

Wij streven naar mooie speelconcepten waar kinderen voor een lange tijd plezier van kunnen behouden binnen uw organisatie. Dankzij onze ambitieuze designers met kennis van vakmanschap zijn onze concepten streng gecontroleerd aan de hoogste internationale normen. Onze speeltoestellen zijn stuk voor stuk uniek en gemaakt van duurzaam materiaal, educatief ingesteld en bevatten geen losse onderdelen, waardoor onze speeltoestellen veilig en duurzaam zijn.

Met oog voor detail afgewerkt

Onze producten worden van de eerste lijnen tot aan 3Dprints uitgewerkt met een sterk ook voor detail, onze creatieve designers werken graag samen met u! Samen met onze ambitieuze medewerkers denken wij graag mee aan uw kinderhoek, waarbij wij alles met u overleggen tot dat u tevreden bent. Dankzij onze eigen fabriek waar wij al onze speelmodules creëren, weten wij wat er gebeurd en wat er allemaal mogelijk is voor uw avontuurlijke kinderspeelhoek.