Op deze afbeelding staat een custom speelsysteem geplaatst in een wachtkamer van een ziekenhuis
IKC Nieuws
Delen
Van design tot installatie - IKC regelt het!

Een kinderhoek op maat

Dankzij maatwerk, sluiten custom-made speelconcepten steeds perfect aan bij eender welke organisatie. Bij IKC kunnen wij dankzij de expertise van ons designteam, van idee en ontwerp, tot 3D tekeningen en installatie, uw ideale speelhoek creëren die tot op de millimeter nauwkeurig aansluit op uw beschikbare ruimte. Ook de productie is geheel onder eigen beheer, waardoor wij bij iedere stap in de reis naar uw eigen speelhoekje, kwaliteit kunnen garanderen.

Ontspannen consultaties dankzij speelplezier

Gezondheidszorginstelling Rijndam Revalidatie is een van de velen die u al voorgingen. In samenwerking met het Erasmus MC en stichting DADA, heeft IKC een speciaal op maat ontworpen speelconcept geplaatst in de vorm van een ambulance. In dit speelconcept kunnen kinderen en jonge patiëntjes zich vermaken met wandspelletjes en een interactief speelsysteem. Zo kunnen ze even uit hun dagelijks leven en zorgen stappen, minder opzien tegen hun ziekenhuisbezoeken, en zich beter ontspannen voor ze de behandeling of consultatie ingaan.

Gebaseerd op de wensen en inbreng vanuit Rijndam Revalidatie, heeft een IKC designer het ontwerp gevisualiseerd in 3D ontwerpsoftware. Na het concept te hebben gepresenteerd, kregen wij groen licht om het traject zo vlug mogelijk in gang te zetten.

 

De reis van concept naar eindresultaat

De productiedocumenten worden opgesteld en vervolgens gedeeld met onze IKC fabriek in China. Op deze locatie worden al onze producten tot leven gebracht, en ondergaan ze strenge kwaliteitscontroles om te kunnen garanderen dat ze steeds voldoen aan de Europese veiligheidsnorm (EN-71).

De eindproducten die zijn goedgekeurd, gaan dan op lange reis richting ons magazijn in Nederland, waar ons installatieteam de klant blij kan gaan maken met hun nieuwe, unieke kinderhoek. Dit alles gebeurt binnen de 12 weken!

Wilt u de mogelijkheden bekijken om ook zorgeloos te genieten van speciaal ontworpen kindvriendelijkheid en klantbinding?

Contacteer ons!