Hope Benefiet concept | IKC
IKC Nieuws
Delen
Wéér drie nieuwe, kindvriendelijke locaties erbij!

Het HOPE busje blijft maar gaan

Het succesverhaal van HOPE Benefiet krijgt steeds een vervolg. Eind 2019 mocht IKC in samenwerking met deze benefietorganisatie van Antwerpse dj en ex-topsporter Rupert Suply, nóg drie andere zorginstellingen voorzien van het HOPE on Wheels busje. De patiëntjes van deze voorzieningen zijn daar maar al te blij mee.

Een fantastische samenwerking met geweldig resultaat

HOPE wil mensen met een ernstige ziekte weer de zin in het leven teruggeven. Wij mogen daar bij IKC nu ook aan bijdragen, door kinderen de kans te geven om even uit hun dagelijks leven te stappen, en hen onbezorgd te laten spelen. Wij willen hen op die manier aanmoedigen om te blijven vechten in hun strijd om te herstellen én sterker in hun leven te staan.

 

In samenwerking met HOPE Benefiet, is het HOPE On Wheels busje ontwikkeld om de kinderen hun fantasie te stimuleren, en hun hand vast te houden naar een betere toekomst met goede vooruitzichten. Deze vrijstaande blikvanger wordt in zorginstellingen geplaatst, zodat de kinderen in die instelling zich in en rond het busje kunnen vermaken met de wandspelletjes en het interactieve speelsysteem.

Wilt u meer weten over onze creaties voor HOPE Benefiet? 

Bekijk het volledige project!

Of contacteer ons voor alle mogelijkheden