interactieve speeltafels One 4 All Touch Table DeLuxe
IKC Nieuws
Delen
Speel samen aan deze interactieve tafel!

NIEUW: One 4 All Touch Table (DeLuxe)

Met trots introduceren wij ons nieuwste speelconcept uit eigen studio, de interactieve One 4 All Touch Table (DeLuxe)!

Met keuze uit twee designs, het houten One 4 All Touch Table en de elegante DeLuxe editie, is er gegarandeerd een speeltafel die perfect past binnen uw interieur. Dankzij het neutrale ontwerp kan dit veelzijdige speelelement worden geplaatst in allerlei organisaties, van publieke ruimtes tot vakantiehuisjes, om op een indrukwekkende manier speelwaarde te creëren voor uw bezoekers.

De speciale software op de speeltafel bevat maar liefst 18 spelletjes, en zelfs 24 spellen voor de DeLuxe editie, waaronder puzzel spellen, bordspellen, race spellen en meer. Dankzij het speciale multitouch beeldscherm kunnen meerdere spelers tegelijk meedoen, tot wel 4 personen. Een handig alternatief voor spelletjes die steeds incompleet raken, of meerdere kinderen die samen willen spelen. Bovendien is de One 4 All Touch Table een unieke speelervaring die ze niet gauw zullen vergeten!

 

Wat is er veranderd sinds de sneak peek?


We hebben afscheid genomen van het ronde design, en hebben gekozen voor een rechthoekig ontwerp dat perfect past bij de langwerpige multi touch display. Zo kunnen alle spelers rondom de tafel even gemakkelijk bij het scherm, en laat de verlichting aan de zijkanten van de tafel duidelijk zien wie er aan de beurt is!

Daarnaast hebben we de naam, voorheen de Family Play Table, omgedoopt tot de One 4 All Touch Table. De belangrijkste reden: het speelplezier is zeker niet beperkt tot gezinnen, want deze speeltafel kan ook zelfstandig door kinderen worden gebruikt! De 4 verwijst tevens naar het aantal spelers dat tegelijk samen een spelletje kan doen.
 
Benieuwd geworden? Bekijk dan ook zeker ons ruimere assortiment aan interactieve speeltafels.

Of neem contact met ons op