IKC Nieuws
Delen
Ontdek de nieuwste innovatie van IKC !

Welkom bij Play@IKC: Waar de Verbeelding Geen Grenzen Kent

In de wereld van speelplezier staat IKC bekend voor creativiteit en avontuur, en transformeert elke ruimte in een buitengewone ervaring. We zijn trots op het leveren van kwalitatieve kinderhoeken over de hele wereld en blijven voortdurend onze expertise verbeteren en uitbreiden. 

Graag willen wij ons nieuwste speelconcept Play@IKC aan u introduceren! Dit concept is ontworpen om vernieuwing en verduurzaming in kinderhoeken naar een geheel nieuwe hoogte te brengen. Met Play@IKC wordt elke speelhoek een schilderij waar de verbeelding de vrije loop kan gaan en zo elk moment een kans wordt voor nieuwe ontdekkingen. Dit concept stelt u in staat om samen met onze designers een unieke speelomgeving te creëren die is afgestemd op uw specifieke wensen, waarbij de essentie van uw merk wordt vastgelegd en tegelijkertijd eindeloos plezier wordt geboden aan kinderen. 

Ontdek Creativiteit met Maatwerk 

Bij IKC geloven we dat elke ruimte uniek is, en onze speelconcepten weerspiegelen dat. Play@IKC biedt ongeëvenaarde maatwerkopties, waardoor u een speelruimte kunt ontwerpen die perfect past bij uw organisatie. Of het nu gaat om een kleine hoek of om meerdere vierkante meters, u kunt uw  Play@IKC speelconcept opbouwen uit meerdere blokken en aanpassen met verschillende maten, vormen en bijgevoegde modules om zo een echt unieke speelomgeving te creëren. 

Stelt u zich een speelruimte voor met spannende gangetjes om door heen te klimmen en te klauteren, wandspellen, verschillende panelen, zoals doorkijk panelen of houten latjes en nog veel meer—allemaal ontworpen om creativiteit bij kinderen te inspireren en voor eindeloos speelplezier te zorgen. Met een Play@IKC speelconcept zijn de mogelijkheden eindeloos en kan uw speelruimte zo uniek zijn als u maar wilt! 

Waarom Kiezen voor Play@IKC? 

Play@IKC biedt u een groot aantal voordelen en transformeert daarnaast uw onderneming in een uitnodigende en boeiende ervaring voor het hele gezin. Een goed ontworpen speelruimte verbetert namelijk de algehele bezoekersbeleving, waardoor elke omgeving aantrekkelijker en gastvrijer wordt. Wij kunnen uw  Play@IKC geheel naar uw eigen huisstijl ontwerpen, waardoor de zichtbaarheid en herkenbaarheid van uw merk zal toenemen. Zelfs met een beperkte vloeroppervlakte kunt u al een boeiende en leuke omgeving creëren waar kinderen zich eindeloos in kunnen vermaken. Dit speelconcept is geschikt voor kinderen van vrijwel alle leeftijden, en biedt een veilige maar avontuurlijke ruimte vol ontdekkingen. Dit alles zorgt ervoor dat gezinnen ervoor kiezen om sneller of vaker naar u terug te keren. Hierdoor kan een Play@IKC-speelconcept leiden tot hogere inkomsten door de klantervaring te verbeteren en herhaalbezoeken aan te moedigen. Bovendien onderscheidt een uniek, op maat ontworpen speelruimte u van uw concurrenten. 

Met Play@IKC zijn de mogelijkheden voor het creëren van een unieke speelomgeving niet alleen grenzeloos, maar bovenal ook veilig en duurzaam. Veiligheid en kwaliteit staan bij ons voorop als het om kinderspel gaat. Onze speelconcepten gaan daarom ook jarenlang mee. Daarnaast bestaat het concept volledig uit gecertificeerd hout waardoor een Play@IKC een duurzame keuze is voor uw onderneming. We zijn verheugd om dit innovatieve concept te introduceren en kijken ernaar uit om samen met u een Play@IKC speelconcept te ontwerpen en in uw organisatie te integreren.  

Ontdek het verschil dat Play@IKC kan maken en neem vandaag nog contact met ons op om uw ideeën samen met ons tot leven te brengen en een blijvende indruk op uw bezoekers te maken. 

Contact