Delhaize supermarkt kinderhoekje
Kinderspeelhoek op een strategische plaats in de winkel

Delhaize investeert in speelplezier in de supermarkt

Voor Sam Dewitte, ondernemer AD Delhaize supermarkten, heeft ons designteam 3 volledig custom speelconcepten ontwikkeld. Deze worden geplaatst in verschillende vestigingen. De eerste custom Delhaize foodtruck speelbus is al geplaatst in Waregem. Delhaize supermarkten wil zich volledig onderscheiden van de concurrenten, daar hoort ook een leuke en unieke kinderhoek bij.

Custom software met logo en aangepaste spellen

In de speelbus zijn een aantal interactieve spelcomputers geïnstalleerd. Deze bevatten de supermarkt software inclusief 11 leerzame spellen. Deze spellen hebben thema's als boerderij, fruit, natuur en familie. De spellen gaan over spelen, leren en ontwikkelen. De supermarkt software is volledig aangepast naar de Delhaize stijl, door het logo te verwerken in de spellen.

Bekijk hieronder een impressie van de software

software custom delhaize spelcomputer

 

De kinderhoek is bij de ingang van de supermarkt geplaatst, zo weten de kinderen de speelbus makkelijk te vinden en kunnen de ouders aan het einde van elk gangpad een oogje in het zeil houden. De ouders kunnen op deze manier rustig hun boodschappen doen en de tijd nemen die zij nodig hebben. De kinderen vermaken zich ondertussen prima!

De kinderen spelen vaak een grote rol in welke supermarkt de ouders kiezen. De ouders weten dat ze bij deze Delhaize fijn en rustig kunnen winkelen, omdat de kinderen heerlijk kunnen spelen en vriendjes kunnen maken. De kinderen zelf hebben ook een goede ervaring met Delhaize, dit zorgt voor een positieve merkbekendheid en branding op jonge leeftijd. De kinderen van nu zijn tenslotte de klant van de toekomst.

Contacteer ons voor meer informatie

Door speelplezier toe te voegen, creëert deze ondernemer meer beleving en commercie in de supermarkt.
Jaap Jochem, Accountmanager IKC
wandspelletjes voor kinderen in delhaize supermarkt
Delhaize speelbus afbeelding spelcomputer kinderen
Delhaize speelbus afbeelding
spelcpmputer met delhaize logo in software custom spellen speelbus speelhoekje
Delen